Kosmetická hvězda 2022 - Gel na akné THERMELOVE

S potěšením Vám oznamujeme, že náš Gel na akné THERMELOVE zvítězil v kategorii speciální péče o pleť v soutěži Kosmetické hvězdy 2022 a získal cenu redakce Proženy.cz.


Gel na akné THERMELOVE  získal cenu redakce Proženy.cz v kategorii speciální péče o pleť - dermatologická péče. Je nám velkou ctí se s Vámi podělit o tuto radost. Anketa "kosmetických hvězd" probíhala od začátku prosince do 24. ledna a také naše značka THERMELOVE do ní nominovala své "hvězdy". V této soutěži hlasují současně uživatelé a také redakce. Ta vybrala na základě vlastního nezávislého testu v každé kategorii produkty, které ji nejvíce zaujaly, a náš Gel na akné s termální vodou, sírou, tea tree oil a tymiánem patřil k jejich favoritům.

Dermokosmetika THERMELOVE® je určena jak k běžné denní péči o zdravou pokožku, tak i k péči o pokožku citlivou a problematickou se sklonem k lupénce, ekzému, akné a jiným kožním problémům. Dermokosmetika obsahuje sirné termální prameny z lázní Velké Losiny, síru, bylinné extrakty a také moderní aktivní složky. Produkty jsou dermatologicky testovány.

"Jsme moc rádi za tuto cenu pro gel na akné, děkujeme. Pro naši malou českou značku není snadné uspět v mezinárodní konkurenci, o to víc si tohoto vítězství vážíme," říká Lenka Plachá, manažerka značky THERMELOVE a doplňuje: "K našim dalším hvězdám, přestože v soutěži neuspěly, patří především Termální voda ve spreji, která je vhodná i pro děti již od narození a také sirný krém. Ten je díky své hutné konzistenci ideální na promazávání problematických ložišek lupénky či ekzémů." 

Neustále se snažíme naše produkty vylepšovat, spolupracujeme s dermatology a věříme, že Vám díky unikátnímu složení a obsahu sirné termální vody a síry naše šampony, tělová mléka, sirné mýdlo a řada dalších produktů pomůže ať už při řešení Vašich kožních obtíží nebo jen k hydrataci pokožky.

Děkujeme za Váš zájem o naše produkty, které zakoupíte
v našem eshopu www.lovespa.cz nebo u našich obchodních partnerů.