NOVINKA - Termální jodobromová koupelová sůl THERMELOVE

Na letošní zimu jsme pro naše zákazníky milující koupele v léčivých lázeňských pramenech připravili novinku - termální jodobromovou koupelovou sůl. Koupele v jodobromové solance jsou v zimě prospěšné nejen k prohřátí těla, ale jsou důležité pro lidský organismus díky vysokému obsahu minerálů. Ty se právě formou koupelí dobře vstřebávají do těla. Poznejte s námi uzdravující sílu přírody a vytvořte si „Kousek lázní u Vás doma“.


DARUJTE ZDRAVÍ Z LÁZNÍ

Koupele v přírodní minerální vodě jsou základem lázeňské léčby a také jednou z nejoblíbenějších lázeňských procedur. Nyní si je díky našemu 500g balení termální jodobromové soli můžete připravit i u vás doma! Tato sůl pochází z evropských ložisek termálních solí z hloubky 1200 metrů a vyznačuje se vysokým obsahem jodu a bromu, které ve formě koupelí pozitivně působí na pojivovou tkáň cévního a pohybového aparátu. Přírodní jód účinkuje biostimulačně – podporuje výživu tkání, zlepšuje funkci cévního systému, při koupeli se uvolňuje do vzduchu a působí tak i na dýchací cesty.

Sůl je využívána při léčbě cévních, neurologických a revmatologických onemocnění. Osvědčuje se při chorobách pobyhového aparátu a léčbě osteoporózy. Má výrazné analgetické, protizánětlivé a lokálně hojivé účinky, což ji předurčuje také k péči o pokožku postiženou nejrůznějšími dermatologickými problémy jako jsou akné, ekzémy, lupénka nebo nespecifické obtíže pokožky.

Termální jodobromová koupelová sůl THERMELOVE

TIP NA DOMÁCÍ KOUPEL: 

Ve vodě o teplotě 36 - 38°C rozpusťte 200 - 250g soli a řádně promíchejte. Ve vodě setrvejte 10 - 20 minut a po koupeli již neaplikujte žádnou tělovou kosmetiku. Působení minerálů by se tím narušilo. Pro dokonalou relaxaci doporučujeme následně suchý zábal do prostěradla a deky po dobu min. 10 minut.

CENA:

Sůl zakoupíte v našem e-shopu www.lovespa.cz za 159 Kč.